Bent u op zoek naar een ballonvouwer, ballonnenvrouw, ballonartiest, ballonnenclown of gewoon iemand die van langwerpige ballonnen allerlei figuren draait?

Op deze website vindt u de personen die van langwerpige ballonnen dieren en allerlei andere figuren vouwen. De ballonvouwer voor op uw feest in uw regio.

ballonvouwen

Ballonvouwen

Ballonvouwen op feesten, partijen, evenementen, bruiloft……Overal waar kinderen zijn is het leuk om de kinderen blij te maken met een gevouwen ballon. Er zijn vele ballonnenclowns, ballonartiesten en ballonvouwers die u voor uw feest kunt inhuren. Kijk snel verder.


ballonnenclown oldenzaal

Ballonnenclown

Een ballonnenclown, fleurt het straatbeeld. Een clown die gezellig met de kinderen in gesprek gaat, gebruik maakt van de openheid van de kinderen……De ballonnenclown draait in een razend tempo de lievelingsdieren van de kinderen uit een ballon. Op deze manier worden er geen kinderen teleurgesteld.


ballonvouwer

Ballonartiest

Ballonartiesten maken van langwerpige ballonnen de mooiste figuren. Grote figuren met meerdere ballonnen. Van de ballonnen worden ware kunstwerkjes gemaakt. Kijk snel verder voor ballonartiesten in Nederland…