Hallo, 

schminken-enschede

Mijn naam is Marieke en ben eigenaar van Salon Marieke hair en make up artist in Enschede. 

Ik ben sinds 2017 begonnen met schminken voor een theatervoorstelling in Enschede. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik van mijn schmink hobby mijn werk hebt gemaakt.
Ik schmink kinderen tijdens festivals en evenementen. Maar ook op kinderfeestjes is schmink heel populair.
Schminken is een leuke aanvulling tijdens kinderfeestjes.

Naast schminkster ben ik ook kapster en visagiste in Enschede en ben ik vaak in de periode van oktober druk bezig met halloween grime. De kindergezichtjes worden dan door de schmink omgetoverd in mooie Halloween kunst schmink werkjes.

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. 


schmink-kinderfeestje-enschede
Salon-Marieke-Enschede
Salon-Marieke-
hair-en-make-up-artist-enschede

Je kan mij via onderstaand formulier inhuren om de kinderen te laten schminken in Enschede en omgeving. Op kinderfeestjes, evenementen, braderie enz…. Overal waar kinderen aanwezig zijn en u een leuke schmink activiteit wilt. 

Groetjes Marieke 

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie

  Aantal kinderen

  Your Message

  Ik ontvang ook graag informatie van andere schminkers

  janee


  Clown Enschede

  schminken enschede

  Clown Funny ziet u vaak in Enschede. Naast dat Clown Funny in haar dagelijks leven zwemles geeft bij Trifora Sports en Health club in Enschede verzorgt zij voor de kinderen thuis leuke en gezellige kinderfeestjes. Tijdens de kinderfeestjes van Clown Funny word de spanningsboog geprikkeld. Twee uur intensief kindervermaak. De kinderen zullen zich niet vervelen.


  Zandtekeningen

  zandtekeningen borger

  Zandtekeningen zijn er in vele afbeeldingen. De voorgesneden vlakken worden van de afbeelding verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid.

  Op deze manier wordt de gehele kleur plaat ingekleurd. Zandkleurplaten zijn makkelijk online te bestellen via www.zandkleuren.nl