Return to Entertainment

Kinder draaimolen

kinderdraaimolenKinderdraaimolen

Een eigen kermis op je feestje?

Dat kan. Huur je eigen kinderkermis voor op je verjaardag, feestje of evenement.

Wie wil dat niet? Je eigen kermis bij je thuis.

Deze draaimolen met twaalf zitplaatsen is een feest voor al uw kleine gasten. Ziet u ze al in de draaimolen zitten met die blijde gezichtjes? Deze draaimolen kunt u op iedere festiviteit inzetten, zoals braderieën, kinderdagverblijven, openingen, buurtvereniging, wijkfeesten, staatfeesten, bedrijfsfeesten, nationale straatspeeldag, winkelcentra's , enz.

Deze draaimolen met 12 zitplaatsen is een feest voor uw kleine gasten. Ziet u ze al in de draaimolen zitten met die blijde gezichtjes? Deze draaimolen kunt u op iedere festiviteit inzetten, zoals braderieén, openingen, buurthuizen, scholen, winkelcentra's, enz.

Maten draaimolen
Deze draaimolen is vast bevestigd op een aanhanger en heeft een vrije doorgang nodig zonder obstakels van breed: 2.20.meter en hoog: 2.80.meter (is de ingang lager dan 2.80.meter eventjes bellen dan kan de clown in het midden er afgehaald worden).
Als de draaimolen is uitgeklapt en draaiklaar is, zijn de maten plm. 5.00 meter doorsnee en 2.80 hoog.

Let op overdekte winkelcentra's
Heeft u een ingang van: 2.20. Meter breed zonder obstakels
En als de draaimolen is uitgeklapt een ruimte van: 5.00. Meter doorsnee.


Deze draaimolen is geschrikt voor uw Sint-Nicolaasfeest, Kerst-Nieuwjaarsfeest, en ook voor uw personeelsvereniging, carnavalsfeesten.


Al onze draaimolens en attracties worden ieder jaar geïnspecteerd door Keuringsinstantie Liftinstituut waarbij grondig wordt gekeken naar de veiligheid, elektra en algeheel functioneren van de attractie. Goedgekeurd door het Liftinstituut voor de laatste veiligheidseisen. 

Het huren van een kinderkermis gaat heel makkelijk en snel.
Vul onderstaand formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Subject

Locatie en Plaats feest (verplicht)

Datum Optie

Aantal kinderen

Your Message