Een clown voor een kinderfeestje, evenement, kindervermaak en alle andere feesten waar kinderen aanwezig zijn.

In Nederland zijn er vele verschillende clowns.
Clowns die ballonfiguren uit langwerpige ballonnen draaien. Dit is de ballonnenclown.

De kinderclown of kinderfeestjesclown die gebruik maakt van de spanningsboog van de kinderen. Kinderen hebben een kortere spanningsboog dan volwassenen.
Deze clowns zorgen ervoor dat de spanningsboog van de kinderen tijdens de kinderfeestjes geprikkeld blijft door af te wisselen in activiteiten.
Tijdens een kinderfeestje zal het dus niet alleen bij ballonnen blijven maar zullen er vele verschillende activiteiten tijdens het kinderfeestje voorbij komen.

De clown die een show geeft. Deze clown heeft vaak een podium show / optreden. In de show zit een verhaallijn en is geschikt voor grotere gezelschappen met vele kinderen. In de show komen verschillende elementen voorbij. Goochelen, zingen, dansen, ballonnen en veel interactie.

De schminkclown of schminkster. Een clown die de kinderen schminkt tijdens evenementen. Dit kunnen ook de standaard schminkers zijn. Een persoon die gewoon als zichzelf de kindjes schminkt tijdens braderieën, evenementen, kinderfeestjes enz…

De zorgclown, contactclown, cliniclowns, deze clowns werken in de zorg en maken contact met zieke kinderen, gehandicapten, dementerende enz..
Deze clown werkt op een geheel andere manier en zijn de werkzaamheden gericht op het contact maken met de cliënten in de zorg.


De meest bekende clown die wij in Nederland kennen is natuurlijk de circus clown. De clown die in de piste van het circus de “domme” clown uithangt. De kinderen tijdens zijn optreden in het circus vermaakt en de hele tent aan het lachen maakt.

Keurmerk Kindvriendelijk Entertainment


Sinds 2023 is er in Nederland het Keurmerk Kindvriendelijk Entertainment.
De entertainers en clowns die dit keurmerk dragen zijn getoetst op het gebied van veiligheid, financiële stabiliteit, Eerste hulp aan baby’s en kinderen en een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Doormiddel van dit keurmerk weet u wie u in huis haalt en dat er een vertrouwd persoon bij de kinderen aanwezig is.
Immers heeft u tijdens een kinderfeestje niet iedere dag 10 tot 12 kinderen in huis en weet de entertainer met het keurmerk zelfs bij calamiteiten te handelen.


kinderfeestjes clowns

Kinderfeestjes Clowns

Kinderfeestjes, kindervermaak en entertainment.
Kinderfeestjesclowns die de kinderen vermaken tijdens alle feestjes waar kinderen aanwezig zijn. Het vermaak van de kinderen is afgestemd op het kind. De activiteiten worden afgewisseld.
Kijk snel verder zodat u de clown voor uw feestje vindt. KLIK HIER


ballonnenclown okidoki

Ballonnenclowns

Ballonnnclowns zijn clowns die van langwerpige ballonnen figuren, diertjes enz. draaien.
Vrolijk kleurige ballonnen fleuren het feest of evenement op.
De kinderen zijn en worden altijd vrolijk van alle leuke ballondieren.
Bent u op zoek naar een ballonnenclown voor uw zomerfeest, evenement, kinderfeestje of braderie? Vindt snel en makkelijk de ballonnenclown die bij uw feest past. KLIK HIER…