NOp zoek naar een ballonnenclown in Zeeland?
Een clown die ballonnen uit allerlei langwerpige ballonnen draait?
Het vouwen van de ballonnen wordt ook wel ballonvouwen genoemd.
In de provincie Zeeland zijn er vele verschillende ballonnenclowns en ballonvouwers beschikbaar. Kijk snel verder op deze pagina “ballonnenclown Zeeland”


Ballonvouwen

Wilt u weten wie wij nog in Zeeland beschikbaar hebben voor ballonvouwen op een bepaalde dag en tijd? Vul dan bij een van de clowns het formulier in en u ontvangt z.s.m. bericht over ballon vouwen. Wilt u algemene informatie? Klik dan hier op ballonvouwen.


clown miko

Ballonnenclown Miko

Ballonnenclown Miko Ballonnenclown Miko werkt door heel nederland. De ballonnen worden uitgedeeld door Clown Miko en of met Clown Liekie. Dit schitterende ballonnenfestival is amusement voor elk publiek van klein tot groot. Van langwerpige ballonnen maken de clowns allerlei dieren. De ballonnen worden in enkele seconden omgevormd van kleurige feestmutsen, poedels,papegaaien tot giraffen enz…


Ballonnenclown

ballonnenclown schmink

ballonnenclowns met of zonder geschminkt gezicht.
Ballonvouwen en daarnaast nog andere leuke activiteiten. Een kinderfeestje om nooit te vergeten.
Suikerspinnen, schminken en ballonnen. Dit allemaal in 1 compleet feestje.


kinderfeestjes hendrik Ido ambacht

Ballonnenclown Joy

Er zijn vele mogelijkheden tijdens de kinderfeestjes. Naast de ballonnen kunt u kiezen om de kinderen te laten schminken. De gezichtjes van de kinderen worden omgetoverd tot ware kunstwerkjes. Of een mooie glittertattoo op de handjes.
De kinderfeestjes van Clown Joy zijn aan te vullen met zandtekeningenen knutselen.