It’s party time! En bij een feest hoort schmink.
Wilt u tijdens uw feest de kinderen laten schminken? De gezichtjes van de kinderen om laten toveren door een schminkster bij u thuis of op uw feest lokatie?
Wij hebben voor u de schminksters die bij u in de regio Oegstgeest werkzaam zijn op een rijtje gezet. Deze schminkers zijn werkzaam in heel Zuid Holland.
Hier vindt u de schminksters en schminkers die u hun schminkdiensten kunnen leveren om de gezichtjes van de kinderen te schminken.


Schmink City

Schmink City

Schmink City is uw betrouwbare partner als het om (kinder) feesten of evenementen gaat.
Wij bieden alles om uw feest optimaal te laten verlopen. Van Ballonfiguren, Glittertattoo’s, suikerspin/popcorn traktatie tot aan gezellige loopfiguren.


oegstgeest schminken

Sminkpret

Evenement schminken. De kindergezichtjes worden vanuit de schminkstand geschminkt.
Kinderschminken is altijd erg geliefd en de kinderen vinden het prachtig als ze geschminkt worden naar hun eigen ideetjes. De kinderen kunnen onder andere geschminkt worden als : Hondje clown prinses poesje koniijn piraat prins vlinder tijger.Voor de meisjes hebben we ook allerlei gekleurde nagellak en glitters.Kinderschminkpret kunt u met al onze attracties combineren.


schminken joy

Schminken with Joy

De kindergezichtjes worden met huidvriendelijke schmink tot ware kunstwerkjes omgetoverd. Bijna alles is bij schmink with joy mogelijk!
Schmink with joy maakt uw feest waar kinderen zijn compleet!


schminken dordrecht

Pictures on your skin

Schminken kan van eenvoudig tot ingewikkeld. Met een paar kleuren schmink kan ik een kind omtoveren tot een prinses, tijger, dolfijn, draak, haai, eenhoorn, papegaai,  superheld of regenboogprinses. Maar Schminken Dordrecht heeft iets speciaals….namelijk speciale oogversieringen. Kijk snel verder….


Kinderfeestjes Clown Nootdorp

Schminken met Clowntje Manny

De kinderfeestjes van Clowntje Manny zijn compleet met diverse activiteiten. Als eerste krijgt de jarige job een extra mooie, grote ballon als cadeau. Daarna worden alle kinderen geschminkt, ze mogen zelf kiezen wat ze willen worden. Er zijn maar weinig dingen die Clowntje Manny niet kan schminken…