Ballonnenclown Friesland

Een clown die ballonnen draait wordt in de volksmond een ballonnenclown genoemd. Voor alle kinderen wordt er haar/zijn lievelingsdier uit een ballon gedraaid. Uit langwerpige ballonnen draait de clown de lievelingsdieren uit een ballon. Met een grap en een grol worden de kinderen heerlijk vermaakt op kinderfeestjes, partijen en evenementen.


Ballonvouwen

Wilt u weten wie wij nog in Friesland beschikbaar hebben voor ballonvouwen op een bepaalde dag en tijd? Vul dan bij een van de clowns het formulier in en u ontvangt z.s.m. bericht over ballon vouwen. Wilt u algemene informatie? Klik dan hier op ballonvouwen.


ballonnenclown friesland

Ballonnenclown Funny

Ballonnen Clown Funny is werkzaam in Friesland. Wilt u meer informatie over deze ballonnenclown? Zij draait ballonnen in een zeer hoog tempo waardoor er geen kinderen worden teleurgesteld.


ballonartiest
ballonartiest

Ballonartiest in Friesland

Deze zeer uitgedoste ballonartiest is zelfs in een jurk van ballonnen te boeken. Niemand op uw evenement zal deze ballonartiest over het hoofd zien. In een jurk compleet bestaand uit ballonnen zal Clown Joepie ballonnen aan het publiek uitdelen. Uiteraard is Clown Joepie ook in te huren voor kinderfeestjes.


ballonvouwer

Ballonnenclown Wompie

Ballonnenclown Wompie is in diverse provincies in te zetten als ballonnenclown. Omdat zij op het grensgebied Friesland, Overijssel en Drenthe woonachtig is. Deze ballonnenclown is van vele markten thuis. Kijk snel verder en kom meer over deze ballonnenclown in Friesland te weten.


kinderfeestjes meisjes 5 jaar

Ballonvouwen

Wilt u algemene informatie over welke ballonvouwer, ballonartiest, ballonnenclown beschikbaar is en wat de tarieven zijn? Vul dan vrijblijvend het formulier in op de volgende pagina en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Ballonartiest Joris

ballonartiest ballonnen

De kinderen hoeven niet stil en lang te blijven luisteren bij ballonartiest Joris. 
Tijdens de show zijn er actieve momenten. 
Na de 20 minuten show doen we activiteiten. Ook dan is het actief. Ballonartiest Joris betrekt de kinderen bij zijn programma met grapjes, gesprekken of dat ze zelf een andere draai geven aan een ballonfiguur.  


clown zuid holland

Ballonnenclown Niekie

maakt voor elk kind een ballonfiguur met een hoog WAW-gehalte. Dus niet zomaar een bloem of zwaard maar wat dacht je van ballonfiguren in thema of naar fantasie van elk kind. En de grote olifant van ballonnen blaast het verhaaltje uit op. Of wordt het toch de giraffe of eenhoorn?