Een Goochelaar met een show voor de kinderen. Spanning en sensatie maar ook de nieuwgierigheid naar het onbekende. Hoe kan dat nou? De verbaasde gezichtjes van de kinderen die met open mond naar de Goochelaar kijken. Een goochelshow is in te zetten bij verschillende evenementen, feesten enz.
Een tafelgoochelaar is een aanvulling om uw gasten aan tafel te vermaken. Denk hierbij aan bruiloft feesten, diners, of een jubileum viering. Een goochelaar voor groot en klein publiek!

Goochelaar

Goochelaar Oki Doki

De voorstelling “OkiDoki” is nog niet begonnen. 
Of toch al wel? Voordat de voorstelling begint wordt het publiek al behoorlijk warmgedraaid door middel van hilarische domme mime, slapstick, clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren en goochelen. Wilt u meer informatie over deze goochelaar.


goochelaar joris

Ballon goochelaar Joris

Al meer dan 4 jaar help ik papa’s, mama’s en verzorg(st)ers om het beste kinderfeestje ooit te geven. Ik sta te springen om voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes er een magische dag van te maken. Van grappig goochelen tot mooie ballonfiguren. Joris is een ware ballongoochelaar.


ballonnenclown Fleur

Goochelclown Fleur

Van ballonfiguren maken tot glittertattoo’s, van grabellen tot een goochelact met vuur maar we gaan ook suikerspinnen toveren. En nog veel meer leuke dingen!
Een kinderfeestje om nooit te vergeten. 
Clown Fleur biedt een tweetal kinderfeestjes namelijk…..


Goochelaar

Buikspreker en Goochelaar Bart

Entertainer Bart heeft geen schmink nodig om de leukste clown, goochelaar en buikspreker van Nederland te zijn. Hij kan buikspreken, goochelen, ballonnenvouwen en nog veel meer.


Kinderfeestjes Clowns workshop

Clowns

Bent u op zoek naar verschillend vermaak naast de Goochelaar op uw evenement?
Via de volgende button vindt u gezellige en leuke clowns in Nederland.


Schminken Brabant

Schminken

Schminken is altijd een leuke activiteit op feesten, evenementen, braderie, bruiloft enz..
De geschminkte gezichtjes over de straten en evenementen terreinen.
De kinderen stappen even in de persoon of dier die zij op dat moment geschminkt zijn.