Workshops

Heeft u het altijd al gewild? Een workshop ballonmoduleren? Of zelf de kinderen kunnen schminken zodat op school tijdens de feestelijke vieringen een handje kan helpen?
Of misschien een workshop voor de kinderen tijdens een kinderfeestje? Circusworkshops, een workshop ballonvouwen, een cursus schminken. Kijk snel verder voor diverse leuke workshop of cursussen. Wat dacht u van een workshop ballonvouwen tijdens het personeelsfeest?


ballonvouwen workshop

Workshop Ballonnen vouwen

Onder leiding van Margaret en Mariska, twee ervaren ballonartiesten met 25 jaar expertise, staat deze workshop garant voor een leuke en leerzame ervaring. Of u nu een bedrijfsevenement plant of deel uitmaakt van schoolpersoneel, onze workshop is geschikt voor groepen van 15 personen of meer.


circus workshop gelderland

Circus Workshop

Bij het circusproject zal er ter inleiding begonnen worden met een kleine show van ongeveer 30 minuten. Hierna gaan de deelnemers zelf aan de slag onder begeleiding van 1 of meerdere docenten met allerlei circusdisciplines zoals eenwieleren, rolabola, stelten, koordlopen, ballopen, jongleren, diabolo, devilsticks, chinese draaibordjes etc. etc.


workshop schminken

Workshop Schminken

Bent u op zoek naar een schmink cursus of workshop? Dit kan een privé cursus aan huis zijn of in groepsverband. Vraag naar de vele mogelijkheden op locatie of bij u thuis.