schminken

Hier vindt u schminkers die de gezichtjes van de kindjes met schmink omtoveren tot levensechte, tijgers, panters, prinsessen, clowns, vlinders enz…..
Zeer geschikt om de kindergezichtjes te laten schminken op kinderfeestjes, evenementen, feesten en partijen maar ook op braderieën.

De fantasie van kinderen is erg belangrijk. Daarom vinden kinderen schminken leuk.

Kinderen vinden het leuk om geschminkt te worden omdat ze daarmee in de huid van een favoriet dier kunnen kruipen. Of er mooi uitzien met glitters als een prinses. Schminken is ook leuk om te combineren met zandtekeningen.

Daarnaast is het leuk om allemaal geschminkte gezichtjes te zien en hoe de kinderen in hun spel op gaan. Tevens stimuleert schminken de tastzin van het kind.
Kijk snel of voor schminksters bij u in de regio voor een geslaagd kinderfeestje of evenement.


Workshop ballonfiguren vouwen

U bent vast wel eens van die leuke ballonfiguren tegen gekomen. Het televisieprogramma op tv met zeer indrukwekkende ballonfiguren. 
Lijkt het u leuk om te leren ballonvouwen? Tijdens een vriendenfeest of personeels feest? Kijk snel verder naar de mogelijkheden om tijdens een workshop te leren ballonvouwen.


Schminken BrabantSchminken Drenthe
Schminken FlevolandSchminken Friesland
Schminken GelderlandSchminken Groningen
Schminken LimburgSchminken Noord Holland
Schminken OverijsselSchminken Utrecht
Schminken Zuid HollandSchminken Zeeland
Schminken bij u in de regio
schminkers-gezocht
cvxschminkers-gezocht

Schminkers gezocht

Wij zijn op zoek naar schminkers. Kan jij schminken en wil je bij ons in het bestand opgenomen worden? Meld je dan snel aan.

Schminken

Een onvergetelijke verjaardag dankzij clown tijdens Corona


De jarige Jaylin heeft ondanks de corona een geweldige verjaardag gehad met Clown Funny. Haar tante kwam op het idee om Jaylin een clown voor haar verjaardag te doen. Dan zou makkelijk gaan in de achtertuin. Daarnaast heeft Clown Funny zich al helemaal voorbereid met haar optredens en het Corona virus.

schminken
schmink

Thuis knutselen in Corona-tijd

Thuis met de kinderen knutselen tijdens de corona-tijd. Kinderen hebben een korte spanningsboog, zorg voor veel afwisseling van knutselactiviteiten in huis. Hierdoor houdt u de kinderen thuis geprikkeld. Zandtekeningen zijn een perfecte activiteit om thuis te knutselen. Thuis in huis of buitens huis in de tuin. Lees meer over het knutselen met gekleurd zand. Tijdens het schminken is de schminkster 1 op 1 met de kinderen bezig. Zandtekeningen maken is de perfecte bezigheid om de spanningsboog van de kinderen te prikkelen.


schminken
schminken

Kinderfeestje organiseren in Corona tijd?

 

zandkleuren

Schminken BrabantSchminken Limburg
Schminken DrentheSchminken Noord Holland
Schminken FlevolandSchminken Overijssel
Schminken FrieslandSchminken Utrecht
Schminken GelderlandSchminken Zeeland
Schminken GroningenSchminken Zuid Holland
schminken

Website schmink(st)er maken

U kunt goed schminken en u wilt hiermee naar buiten treden. U Wilt een website Laten bouwen en uw schmink kunsten te laten zien en op deze manier klanten te werven. Wij helpen u hier graag mee.