Op zoek naar een ballonnenclown in Noord Holland?
Een clown die ballonnen uit allerlei langwerpige ballonnen draait?
Het vouwen van de ballonnen wordt ook wel ballonvouwen genoemd.
In de provincie Noord Holland zijn er vele verschillende ballonnenclowns en ballonvouwers beschikbaar. Kijk snel verder op deze pagina “ballonnenclown Noord Holland”

Ballonvouwen

Wilt u wie wij nog in Noord Holland beschikbaar hebben voor ballonvouwen op een bepaalde dag en tijd? Vul dan bij een van de clowns het formulier in en u ontvangt z.s.m. bericht over ballon vouwen. Wilt u algemene informatie? Klik dan hier op ballonvouwen.


clown miko

Ballonnenclown Miko

Ballonnenclown Miko Ballonnenclown Miko werkt door heel nederland. De ballonnen worden uitgedeeld door Clown Miko en of met Clown Liekie. Dit schitterende ballonnenfestival is amusement voor elk publiek van klein tot groot. Van langwerpige ballonnen maken de clowns allerlei dieren. De ballonnen worden in enkele seconden omgevormd van kleurige feestmutsen, poedels,papegaaien tot giraffen enz…


Ballonnenclown

ballonnenclown schmink

ballonnenclowns met of zonder geschminkt gezicht.
Ballonvouwen en daarnaast nog andere leuke activiteiten. Een kinderfeestje om nooit te vergeten.
Suikerspinnen, schminken en ballonnen. Dit allemaal in 1 compleet feestje.


ballonnenclown friesland

Ballonnenclown Funny

Ballonnenclown Funny maakt draait vanuit enkele ballonnen het lievelingsdier van de kinderen. Voor iedereen is er zijn/haar favoriete diertje uit een ballon gedraaid. Dit is ideaal voor evenementen zodat er niemand op uw evenement teleur wordt gesteld. Iedereen gaat met een ballondiertje naar huis. Tevens is Ballonnenclown Funny zeer geschikt voor kinderfeestjes in zuid Holland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de openheid en de spanningsboog van de kinderen door afwisseling van vele activiteiten.


schminken Ambacht

Ballonnenclown Joy

Er zijn vele mogelijkheden tijdens de kinderfeestjes. Naast de ballonnen kunt u kiezen om de kinderen te laten schminken. De gezichtjes van de kinderen worden omgetoverd tot ware kunstwerkjes. Of een mooie glittertattoo op de handjes.
De kinderfeestjes van Clown Joy zijn aan te vullen met zandtekeningenen knutselen.


Ballonnenclown Niekie

kinderfeestjesclown alkmaar

Ballonclown Niekie maakt voor elk kind een ballonfiguur met een hoog WAW-gehalte. Dus niet zomaar een bloem of zwaard maar wat dacht je van ballonfiguren in thema of naar fantasie van elk kind. En de grote olifant van ballonnen blaast het verhaaltje uit op. Of wordt het toch de giraffe of eenhoorn? Aan jou de keuze.


Ballonnenclown JuJu

Kinderfeestjes Clown Diemen

Clown juju is gek op ballonnen vouwen.
Zij maakt zonder moeite voor iedereen een ballonbeestje of andere ballonfiguren