Ballonnenclown

Er zijn vele verschillen tussen een ballonnenclown.
Een ballonnenclown die als ware ballonartiest de mooiste en grootste figuren maken. Deze ballonnenclown is veel te zien als entertainment bij een bruiloft om niet alleen de jongste maar ook de grote kinderen te vermaken. Deze clowns / ballonartiesten vouwen grote figuren uit meerdere ballonnen. Het maken van een groot ballonfiguur gaat meer tijd in zitten. De kinderen moeten hierbij langer in de wachtrij wachten om hun ballonfiguur te ontvangen en zullen er minder kinderen in een bepaald tijdsbestek een gevouwen ballonfiguur krijgen.

Maar ook zijn er de ballonnenclowns die op hoog tempo alle kinderen hun favoriete diertje uit een enkel gevouwen ballon uitdeelt.
Het voordeel van een ballonfiguur uit een enkel gevouwen ballon is dat er tot wel 75 ballonnen per uur gedraaid kunnen worden. Hierdoor ziet u veel blije kinderen en gaan alle kinderen op uw braderie, buurtfeest, zomerfeest of evenement met hun favoriete diertje naar huis. De wachttijd om een ballonfiguur in ontvangst te nemen is bij deze vorm van ballonvouwen aanzienlijk korter. Deze clown combineert bij kinderfeestjes vaak het ballonvouwen met andere activiteiten.

En dan is er nog de clown die geen geschminkt gezicht heeft. Maar is dit wel een clown? Ja! Een gezellig clown die uw feest of evenement op Fleurt met vele verschillende gevouwen ballonfiguren. Doordat de ballonnenclown geen schmink op heeft is de drempel voor de kinderen kleiner en kunnen de kinderen de persoon achter de ballonnenclown zien. Hierdoor is er bij sommige kinderen minder angst.

ballonnenclown

Ballonnenclown Funny

Ballonnenclown Funny draait uit een enkele ballon het lievelingsdiertje van de kinderen. Tijdens het draaien van de ballonnen maakt Clown Funny gebruik van de openheid en interactie van de kinderen. Voor alle kinderen is er het lievelingsdier wat zij zelf graag willen. Clown Funny maakt alle dieren uit de dierenwereld. Het voordeel van deze manier van ballonnen draaien, is dat er geen lange wachtrijen ontstaan en dat er tot wel 75 ballonnen per uur gedraaid worden. Wilt u vrijblijvende informatie over deze ballonnenclown? KLIK HIER VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE


ballonnenclown Fleur

Clown Fleur

Ballonnenclown Fleur maakt allerlei leuke dieren uit langwerpige figuurballonnen.
Vanuit haar gezellige ballonnenkar deelt Ballonnenclown Fleur de leukste en fleurigste ballonnen uit. Niet alleen deze ballonnenclown geeft kleur aan uw feest of evenement maar ook de gevouwen ballondieren zullen uw evenement of feest veel kleur en fleurigheid leveren.
Bent u ook nieuwsgierig geworden naar Ballonnenclown Fleur? KLIK HIER


ballonnenclown okidoki

Clown Okidoki

Kinderen zijn gek op ballonnen. 
Kinderen zijn gek op clowns. 
De combinatie van een clown die ballonfiguren maakt is dus twee maal te gek. 
Zoals het bij een clown hoort zal hij tijdens het ballonfiguren maken iedereen betrekken met grappen en grollen, interactie, een liedje of een praatje. 
Voor ballonnenclown OkiDoki is de ballonfiguur niet het doel maar slechts een middel voor contact en vermaak. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER CLOWN OKIDOKI