Bent u op zoek naar leuke en creatieve activiteiten?

Leuke en creatieve activiteiten.

Activiteiten die toepasbaar zijn in de kinderopvang, activiteiten voor verstandelijk gehandicapen, activiteiten voor bedrijfsfeesten, voor een kinderverjaardag ofwel ideeën voor kindervermaak en activiteiten begeleiding.
Op deze website vindt u de leukste activiteiten voor kinderen tijdens kinderfeestjes, kindervermaak, bruiloft, evenementen enz……


Zandtekeningen maken

Thuis knutselen corona
Zandkleuren

Zandtekeningen maak je met gekleurd zand. Een activiteit voor groot en klein. De voorgesneden vlakken worden van de afbeelding verwijderd. Zandtekeningen zijn in vele verschillende afbeeldingen te verkrijgen. Van een moeilijkere mandala tot aan een auto. Door het verwijderen van het vlak van het stickervel komt er een kleeflaagje tevoorschijn. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. Zandtekeningen zijn niet alleen leuk om te maken maar het is ook leuk om een gekeurde zandtekening cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld hartjes voor valentijn, kerstkaarten, pasen, sinterklaas een zieke enz…… Zandtekeningen zijn verkrijg baar bij een Nederlandse groothandel in zandkleurplaten. Namelijk bij zandkleuren.nl


Kinderfeestjes organiseren

kinderfeestjes gelderland

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? En wilt u een kinderfeestje organiseren?
Dan bent u vast op zoek naar leuke activiteiten voor het kinderfeestje. Kinderfeestjes kunt u thuis organiseren maar ook op een feestlocatie. Geheel georganiseerde kinderfeestjes of gaat u met losse activiteiten zelf een leuk programma in elkaar zetten. Misschien zoekt u een leuke activiteit voor het kinderfeestje buiten. Kijk snel verder voor de leukste activiteiten voor kinderfeestjes….


Schminken als activiteit

schminken
Schmink activiteiten

Een activiteit die bij de meeste kinderen niet is weg te denken is schminken.
De kindergezichtjes worden omgetoverd tot waanzinnig mooie kunstwerkjes.
Schminken van kinderen kunt u als activiteit bij een kinderfeestje in passen maar ook op evenementen, zomerfeesten, carnaval, bruiloft, babyborrel, kraamfeest, gender reveal party, braderie enz….