Er is een versoepeling van de maatregelen tegen Corona.
Iedereen mag buiten sporten, bewegen en activiteiten volgen (inclusief lesgeven), mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Die afstand geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar. Wedstrijden, gezamenlijke kleedkamers en douches zijn verboden. Voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar geldt nog steeds dat buiten sporten onder begeleiding gebeurt.

Deze Corona maatregel houdt in dat er voor kinderen onder de 12 jaar weer kinderfeestjes gehouden kunnen worden. Let er goed op dat de persoon die het kinderfeestje begeleid wel de 1,5 meter afstand tot de kinderen houd. Help Corona de wereld uit!

Het uitoefenen van de meeste contactberoepen is per 11 mei 2020 weer mogelijk. Het gaat om onder andere: rijinstructeurs, (para)medische beroepen (diëtist, masseur, ergotherapeut, tandprotheticus, enz.), medewerkers in uiterlijke verzorging (kapper, schoonheidsspecialist, pedicure, enz.) en alternatieve geneeswijzen (acupuncturist, homeopaat).

Glittertattoo’s zijn vanaf dit Corona moment ook weer mogelijk om tijdens de kinderfeestjes toe te passen. Mits de persoon die de glittertattoo’s plaatst zich daarvoor voldoende beschermt tegen Corona d.m.v. een mondkapje.

Hier vindt u leuke kinderfeestjes en clowns die shows geven tijdens de Corona periode, ballonenclowns die ballonvouwen of complete kinderfeestjes met alles erop en eraan.


Kinderfeestjes

kinderfeestjes meisjes 5 jaar

Clown Funny komt graag bij u thuis voor een kinderfeestje. Zij heeft haar materiaal voor de kinderfeestjes aangepast aan Corona. Vanachter een spatscherm zal zij de ballonnenact opvoeren. Doormiddel van ballonvouwen krijgen alle kinderen zijn/haar lievelingsdier uit een ballon. We gaan suikerspinnen toveren, buttons maken, zandtekeningen maken en krijgt iedereen een mooie glittertattoo.


Lollywafels vers gebakken aan huis

lollywafels op je kinderfeestje

Heerlijke vers gebakken lollywafels op je kinderfeestje tijdens corona.
Er komt een wafel caravan bij je voor de deur. Vanuit deze gezellige zoete caravan worden de heerlijke lollywafels gebakken. Kijk snel verder voor verse lollywafels bij jou in de Corona tijd…


Ballonnenclown

ballonnenclown
ballonnenclown

Ballonnenclown kunnen tijdens de corona periode goed ingezet worden voor het opfleuren van ouderen en kinderen. De ballonnenclown draait van langwerpige ballonnen allerlei figuren en dieren. Op zoek naar een ballonnenclown?


Goochelaars op je kinderfeestje

goochelclown zuid holland

Goochelaars of een Goochelclown op je kinderfeestje?
Kijk voor leuke Goochelshows tijdens Corona bij jou thuis of in de tuin.
Weet jij hoe de goocheltrucs van de goochelaar werkt?


Zandtekeningen maken tijdens Corona

Thuis knutselen corona

Zandtekeningen maken is zeer geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Voor meisjes zijn er zandtekeningen met de afbeelding van een unicorn, vlinders, zeemeermin..enz… te verkrijgen. De voorgesneden vlakken van de afbeelding worden verwijderd doormiddel van een spateltje. Hierdoor komt een kleeflaagje tevoorschijn. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd.


Glittertattoo’s kinderfeestje Corona

glittertattoo

Bling bling…. de mooiste glittertattoo’s op je handje of arm.
De glittertattoo’s kunnen tijdens kinderfeestjes in Corona periode worden gezet. Meer informatie over het laten zetten van Glittertattoos op kinderfeestjes? Kijk snel verder.


Ballonvouwen

ballonvouwer

Ballonvouwen op je kinderfeestje. De ballonvouwer vouwt allerlei dieren en figuren uit langwerpige ballonnen. Ook tijdens de corona periode fleuren de kleurige ballonnen de kinderen op. Wie wilt er ook een aap in een boom van een ballon? Of zal er van een ballon een hond gevouwen kunnen worden?


Schminken

schminken

Het Schminken van kinderen laat nog even op zich wachten. Bent u benieuwd naar schminkers voor kinderfeestjes in uw regio? Of wilt u een iemand die de kinderen schminkt op kinderfeestjes reserveren? Kijk snel verder.