Ballonartiesten

Een ballonartiest in huren? Het feest veranderd snel in een ballonnenzee. Allerlei leuke figuren uit ballonnen gedraaid. Een ballonartiest draait uit diverse ballonnen een figuur. Een ballonnenclown draait vaak simpele ballonnen zodat er geen kinderen worden teleurgesteld en vele kinderen een mooie ballon krijgen.
Kijk snel verder voor ballonartiesten.


ballonartiest oegstgeest

Party Time

Party Time werkt met verschillende ballonartiesten. Wilt u meer informatie over Party Time en de ballonartiesten? Kijk dan snel verder…


ballonartiest

Ballonartiest Sander

In letterlijk een greep uit de lucht, en een handomdraai maakt Sander de leukste figuren van ballonnen op uw evenement. Sander is een net een clown, maar dan zonder schmink of flapschoenen. Met Sander haalt u een zeer ervaren en professionele artiest in huis. Ook voor particulieren feesten. Tijdsduur in overleg. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.
Prijs op aanvraag.


ballonnenclown friesland

Ballonnenclown Funny

Razendsnel! In een handomdraai maakt clown Funny het lievelingsdier van de kinderen. Tijdens het draaien van de ballonnen maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen. Voor alle kinderen is er zijn/haar favoriete diertje uit een ballon gedraaid. Tot wel 75 ballonnen per uur.
Meer informatie over ballonnenclown Funny? Klik snel verder.