Leuke kinderfeestjes voor meisjes van 5 jaar vindt u hier!

kinderfeestjes meisjes 5 jaar

Kinderfeestje meisje 5 jaar

Clown Funny een meisjesclown. Zij maakt gebruik van de openheid van de kinderen van 5 jarige leeftijd. Daarnaast zorgt zij dat de spanningsboog van de de kinderen van 4 en 5 jaar geprikkeld blijft. Dit doet zij door vele afwisselingen in activititeiten. De kinderen zullen zich tijdens het kinderfeestje niet vervelen.


glittertattoo

Glittertattoo op je kinderfeestje

Meisjes en glitters… wat is er leuker! Bling bling in discolichten en schitterend in het zonlicht. De meisjes houden ervan. Glittertattoo’s kunnen worden geplaatst op de handjes of armpjes van de kinderen door een glittertattoo Artiest of door clowns.


clown pluk schminken

Schminken op je kinderfeestje

Op een kinderfeestje hoort het schminken niet te ontbreken. De meisjes willen graag geschminkt worden als mooie prinsesjes, vlinders, bloemenmeisjes….. Voor iedereen is er iets wils. Kijk snel bij de schminksters in uw regio om de meisjes als echte kunstwerkjes te laten schminken.


Thuis knutselen corona

Zandtekeningen kinderfeestje

Zandtekeningen maken is zeer geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Voor meisjes zijn er zandtekeningen met de afbeelding van een unicorn, vlinders, zeemeermin..enz… te verkrijgen. De voorgesneden vlakken van de afbeelding worden verwijderd doormiddel van een spateltje. Hierdoor komt een kleeflaagje tevoorschijn. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd.


lollywafels op je kinderfeestje

Lollywafels kinderfeestje

Heerlijke vers gebakken lollywafels op je kinderfeestje?
Ze worden vers bij je gebakken. Onze zoete caravan komt bij je voor de deur en bakt heerlijke lollywafels. Zelf je lollywafels versieren is natuurlijk ook heel leuk. Kijk snel verder voor meer informatie over de lollywafels.