kinderfeestjesclown anna pauwlownaKinderfeestjesclown Anna Paulowna

Een onvergetelijk kinderfeestje? Een geslaagde opening of stunt? Clown Sammy heeft al menig feestje tot een succes gemaakt. Van een klein kinderpartijtje tot een groot evenement, bij Clown Sammy is niets te gek! Nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden?

 

 

Kinderfeestjesclown annapaulowna

Gun uw kind een onvergetelijke verjaardag! Clown Sammy is dé oplossing voor een originele en gezellige verjaardag bij u thuis. Ik zit vol goede ideeën voor een geslaagd kinderfeestje. U kunt Clown Sammy inhuren voor kinderen vanaf 3 jaar met een maximum aantal van 15 kinderen. De kinderen worden anderhalf uur vermaakt d.m.v. diverse circuskunstjes en goocheltrucs, ze worden geschminkt, ze kunnen kleurplaten inkleuren en als klap op de vuurpijl maakt Clown Sammy allerlei gekke figuurtjes met modelleerballonnen.

Bedrijfsfeest

Uiteraard speelt Clown Sammy tijdens het feestje in op de situatie en staat improvisatie centraal. Alles gebeurt uiteraard in goed overleg met u en volgens uw wensen. Een mogelijkheid is dat ze met de kinderen van het feest in een ruimte apart een eigen feest bouwen. Uiteraard neemt Clown Sammy haar koffer met klein CIRCUS clown annapaulownamateriaal mee, worden de kinderen geschminkt en verlaat niemand het feest zonder mooie ballon.

Straattheater/Acts

Een jubileum of presentatie? Een stunt tijdens de opening of als publiekstrekker naar uw Open Dag? Clown Sammy maakt er een geslaagde actie van.

Met Clown Sammy op uw feest, braderie of festival, bent u verzekerd van een super gezellige dag.

clown annapaulownaBallonnenclown

Een hond, giraffe, hoed, leeuw, olifant, bloem of zwaard; Clown Sammy maakt in een handomdraai van ballonnen de leukste figuren. U kunt mij inhuren om tijdens uw evenement ballonnen te vouwen. Plezier gegarandeerd!

Schminken

Clown Sammy schminkt de mooiste gezichten bij kinderen. U kunt Clown Sammy inhuren om tijdens een feest of verjaardag de snoetjes om te laten toveren in ware kunstwerken.

Vul voor informatie onderstaand formulier in:

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie