zandkleuren
schminkpaleis diana schminkenDiana’s Schminkpaleis!
Voor schminken, glittertattoo’s, zandtekeningen, fotolijstjes versieren,
ballonfiguurtjes en leuke kinderworkshops.
Maar ook voor bellypainting!

Mijn werkzaamheden zijn:
Schminken, glittertatoeages zetten, leuke knutselactiviteiten, complete kinderfeestjes en nog veel meer leuks.

 • Tijdens het kinderfeestje van uw zoon of dochter worden de kinderen professioneel geschminkt. Daarnaast heb ik diverse knutselactiviteiten zodat het kinderfeest een kinderfeest wordt waar u geen omkijken naar heeft.
 • Vergeet de kinderen niet op bedrijfsfeesten. Een extra aankleding op uw bedrijfsfeest. En wat is er mooier om geschminkt te worden. Kinderen gaan helemaal op in hun geschminkte gezicht en op uw bedrijfsfeest is dit een mooie aanvulling voor jong en oud.
kinderen schminken dianaschminkpaleis Dianaschminkpaleis-schmink dianaschminkpaleis schminken kinderen dianaschminkpaleis kinderen schminken
 • Verjaardagen vieren en ook nog mooi geschminkt worden. Een verjaardag om nooit te vergeten. Vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes iedereen wil de baby op uw kraamfeest bewonderen. Ook voor de jonge bezoekers is het een groot feest als wij zijn geweest. Kindervermaak met knutselactiviteiten, schminken, glittertattoos…..enz… een kraamfeest om nooit meer te vergeten.
 • Tijdens bruiloften worden de kinderen vaak vergeten. Maak er voor de kinderen ook een mooie dag van. De kinderen worden geschminkt, krijgen glittertattoo’s, kunnen knutselen……… Naar uw wensen kunnen wij voor de kinderen een leuke invulling geven.
 • Feestdagen, koopzondagen of gewoon op een gezellige woensdag middag in uw winkelcentra. Schminken, glittertatoeages, knutselactiviteiten en nog veel meer. Vraag vrijblijvend naar al onze mogelijkheden.
Ook ben ik te boeken als clown en prinses om het feestje nog iets specialer te maken!
schminkpaleis schminken
Je eigen sleutelhanger pixelen. Met pixels wordt er een figuur gemaakt als sleutelhanger. 
sleutelhangers maken pixel hobby
Om de zwangerschap een extra mooie herrinnering te geven is het mogelijk om de zwangere buik te laten bodypainten. De bellypaint wordt op de buik geplaatst in een thema dat bij u past.
tip: maak het geboorte kaartje speciaal met een foto van uw bellypaint.
bellypaint zwanger buik schminken
Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Subject

  Locatie en Plaats feest (verplicht)

  Datum Optie

  Aantal kinderen

  Your Message

  Ik ontvang ook graag informatie van andere schminkers

  janee