Loopeend in huis

Loopeend geboren op: 26 februari 2019
Loopeend opgehaald: 15 maart 2019
naam: Paperino (a) m/v?

Hoi ik ben Paperino een Indische loopeend kuiken.
Paperino is in Italië Donald Duck en wanneer ik een vrouwtje ben dan heet ik Paperina. Dit is in Italië, Katrien Duck

Ik weet nog niet of ik een woerd of een vrouwtje ben. Ofwel ik kan ook nog Paperina gaan heten.
Mijn nieuwe baasje heeft mij op vrijdag 15 maart opgehaald. Dit was heel spannend. In mijn nieuwe huisje zijn namelijk ook twee chihuahua’s. En dat zijn nu niet de makkelijkste hondjes. De hondjes zijn snel jaloers. Het wordt spannend hoe dit samen met mij gaat.

Mijn baasje heeft al een mooi bedje voor mij in de badkamer gemaakt. Buiten is het op dit moment nog wel veel te koud.
Er komen bij mijn baasje vaak wat vragen op over loopeenden, waar wij op internet niet veel over kunnen vinden. En leek het ons leuk om mijn leventje en ervaringen online te publiceren.
Uiteraard met filmpjes om alles op de voet te kunnen volgen.


Veel leesplezier!

loopeend drie weken oud

Loopeend drie weken oud

Bij aankomst in mijn nieuwe huisje ben ik 17 dagen oud. 2,5 week.In deze week heb ik veel geleerd. Ik eet gedroogde meelwormen uit de hand van mijn baasje.Ik laat mezelf aaien.Ik heb de tuin ontdektOp dag 24 zijn de eerste veerpennen zichtbaar.Ik heb van dag 22 t/m dag 24 best wel veel kriebels en …

loopeend in teil

Loopeend 4 weken oud

Inmiddels is Paperino 4 weken oud.Het wordt al een echte eend. Ik krijg al echte veertjes.Ik heb best wel wat jeuk. Al die pennen die uit mijn lijfje komen. Maar ik ben heel lief en slaap graag in mijn mandje.Ook heb ik deze week mijn eerste wandeling met de hondjes gehad.Ik ben een stukje door …