Ouders zijn aan het werk en de kinderen op de kinderopvang. Naast de vele activiteiten op de kinderopvang zijn er regelmatig speciale gelegenheden waarbij u ook een speciale activiteit wilt laten plaatsvinden. Een activiteit die nieuw en speciaal is voor de kinderen op de kinderopvang. Misschien is er binnenkort een opendag op de kinderopvang. Een zomerfeest, of gewoon zomaar een feest waarbij u leuke activiteiten kunt gebruiken.

Activiteiten kinderopvang

activiteiten kinderopvang

Een Zandtekening is een soort van stickers.
Er worden delen verwijderd d.m.v. een prikkertje.
Hierdoor komt er een plaklaagje tevoorschijn.
Dit plaklaagje van de zandtekening kan worden opgevuld met gekleurd zand.
 Fun 4 Events is leverancier van zandtekeningen en gekleurd zand. Deze activiteit past goed in de kinderopvang.
 Een zandtekening maken is een activiteit deze ontwikkeld een goede samenwerking tussen het waarnemen en de activiteit.
Dit wordt ook wel sensomotorische integratie genoemd.
Voor kinderen in de kinderopvang een activiteit die goed is om de fijne motoriek en de zintuigen te ontwikkelen.Klik hier om zandtekeningen en gekleurd zand te bestellen in de webshop van www.zandtekenen.nl


Ballonnenclown als activiteit kinderopvang

ballonnenclown friesland
Ballonnenclown kinderopvang

Er zijn vele diverse ballonnenclowns. Clowns die van langwerpige ballonnen allerlei figuren voor de kinderen maken. Voor uw kinderopvang bent u op zoek naar een ballonnenclown die gebruik maakt van de openheid van de kinderen. Rekening houdt met de spanningsboog van de kinderen.
Clown Funny is zo’n ballonnenclown. Kijk snel verder voor de ballonnenclown geschikt voor de kinderopvang.


Schminken kinderopvang

schminken
Schminken kinderdagverblijf

Heeft u op de kinderopvang een opendag? Natuurlijk wilt u dat alle begeleiders de tijd kunnen nemen om uw huidige klanten maar ook potentiële nieuwe klanten te woord te staan. Dit keer is er geen tijd voor de medewerker van de kinderopvang om te schminken.
Kijk snel verder in uw regio voor professionele schminksters. De kinderen op de kinderopvang worden omgetoverd tot ware kunstwerkstukjes….