Kinderfeestjes vanaf 11 mei Corona

Tijdens de persconferentie van dinsdag 21 april is aangegeven dat kinderen vanaf 11 mei deels open gaan.


De experts van het OMT zijn het er nog niet over eens of de basisscholen direct open kunnen of dat er les moet worden gegeven voor halve klassen. Het advies luidt dan ook “om te starten met voorbereidingen voor een halve bezetting per dag tot er meer gegevens zijn over de ontwikkelingen in Scandinavische landen, waar de scholen al wel geopend zijn of binnenkort opengaan.” (BRON NU.nl)

Dit houdt in dat kinderfeestjes tot maximaal 10 kinderen (onder 12 jaar) in een tuin met zekerheid tot de mogelijk behoort. Uw zoon of dochter hoeft vanaf 11 mei hun verjaardag niet over te slaan.
Op deze pagina vindt u aangepaste kinderfeestjes door clowns en entertainers in deze periode van Corona met de nieuwe aanpassing vanaf 11 mei 2020.


kinderfeestjes vanaf 11 mei 2020

kinderfeestje door clown vanaf 11mei 2020

Vanaf 11 mei kunt u weer een kinderfeestje plaats laten vinden. Clown Funny zal onder bepaalde voorwaarden de kinderen vermaken zoals altijd.
Vanachter een spatscherm worden de kinderen tijdens het kinderfeestje vermaakt met vele activiteiten. De kinderfeestjes zijn voor maximaal 10 kinderen t/m 12 jaar. Klik op de button voor meer en uitgebreide informatie.


clown creatief corona tijd

Ideeën voor kinderfeestjes tijdens Corona

Op zoek naar leuke ideeën voor kinderfeestjes tijdens Corona?
Kijk snel verder naar gepaste feestjes tijdens de Corona-periode en erna!

Kinderfeestje Coronatijd vanaf 11 mei